Vervolg Workshops

Pranic Healing – Vervolg workshops

Na de (Basic) Pranic Healing workshop kun je verder trainen onder professionele begeleiding op o.a. de Pranic Healing introducties in Nederland & België en op verdiepingsavonden. Op de verdiepingsavonden bestuderen we het boek van Master Choa Kok Sui “Miracles through Pranic Healing” en is er alle ruimte voor vragen en training.

Na de Pranic Healing workshop, en na wat geoefend te hebben, kun je meedoen met de vervolg healing workshops zoals de:

Daarnaast zijn er ook nog de volgende workshops in Nederland te doen, ook ontwikkeld door Master Choa Kok Sui. Voor sommige heb je minimaal een bepaalde graad in Pranic Healing nodig:

  • Superbrain Yoga workshop – Voor versterken van de concentratie, geheugen en leerprestaties. Daarnaast ook zeer effectief bij dyslexie, ADHD/ADD, autisme en andere gedrag- en leerproblematiek. Geen voorwaarden.
  • Psychic Self Defense workshop – Geavanceerde energetische beschermings-technieken. Minimaal Gevorderde Pranic Healing nodig.
  • Eenheid met de Hogere Ziel workshop – Meditaties voor zielrealisatie, optimale voorbereiding voor Arhatic Yoga. Minimaal de Pranic Healing workshop nodig.
  • Arhatic Yoga – Manifest your Greatness! Leer de essentie van 7 yoga’s voor een gebalanceerde, versnelde spirituele en persoonlijke groei. Minimaal Pranic Psychotherapy nodig (geadviseerd ook Eenheid met de Hogere Ziel workshop).

De volgende vervolg workshops worden nog niet vaak in Nederland gegeven, in het buitenland zijn ze wel beschikbaar:

  • Kriyashakti – De Wetenschap van Materialisatie & Succes. Minimaal de Gevorderde Pranic Healing & Eenheid met de Hogere Ziel workshop nodig.
  • Pranic Feng Shui – De wetenschap van Feng Shui bezien vanuit Pranic Healing. Voorwaarde de Pranic Healing workshop.
  • Higher Clairvoyance – Geavanceerde technieken om hogere helderziendheid te ontwikkelen. Minimaal Arhatic Yoga niveau 1 & 2 nodig.
  • En nog diverse andere workshops, voor een overzicht kijk op http://www.pranichealing.nl. Voor een overzicht in het Engels en video’s kijk op www.globalpranichealing.com.