Superbrain Yoga

Superbrain Yoga Workshop: slimmer met Superbrain Yoga!

superbrain yoga workshop

In de Superbrain Yoga Workshop gebruiken we Superbrain Yoga, een yogatechniek om de hersencellen op te laden en te activeren.

Het helpt het geheugen, leersnelheid, vermindert stress en heeft ook een bewezen positieve invloed bij o.a. dyslexie, ADHD/ADD en gedrags en leerproblematiek.

En het kost, nadat je het geleerd hebt in de Superbrain Yoga workshop, slechts 2 minuten per dag om toe te passen!

Superbrain Yoga is onderzocht in meerdere studies* en is bij dagelijkse beoefening bewezen effectief om:

  • De concentratie, focus en geheugen te versterken
  • De hersenen beter te helpen functioneren
  • De creativiteit en intelligentie te stimuleren
  • De innerlijke vrede en kalmte te vergroten
  • Stress te verminderen

Superbrain Yoga is gebaseerd op de principes van acupressuur gecombineerd met ademtechnieken. De effecten zijn zelfs duidelijk zichtbaar op een EEG scan (=hersenscan).

superbrain yoga workshop
Kijk hier op de CBS2 nieuws uitzending over Superbrain Yoga! (EN)

Ook bij diverse stoornissen zoals ADHD, ADD, dyslexie, autisme en diverse vormen van leer- en gedragsproblematiek heeft Superbrain Yoga een bewezen effectieve invloed, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Superbrain yoga kan, met begeleiding, al op jonge leeftijd (vanaf 7 jaar) gedaan worden. Daarnaast kunnen ook mensen op oudere leeftijd Superbrain Yoga doen om de hersenfuncties te ondersteunen.

Doe mee en leer deze fantastische techniek om je hersenen te upgraden! Workshops worden regelmatig gegeven in Amsterdam en Den Haag. Geef je op via de whatsapp 06-36462599.

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige Superbrain Yoga workshops en/of andere activiteiten? Geef je dan op voor de Superbrain Yoga nieuwsbrief of andere nieuwsbrieven via het Aanmelden Nieuwsbrieven (rechterkant scherm).

Bronnen en meer informatie: