Pranic Healing workshop uitgebreid

Hierbij een uitgebreid overzicht van de Pranic Healing Workshop

1) Theorie achter Pranic Healing

Leer wat ” Prana” of ” Levensenergie” is en de wetenschappelijke principes welke ten grondslag liggen aan Pranic Healing. Daarnaast leer je de 11 grote energiecentra, hun werking en functies.

2) Prana waarnemen

Hoe je “Prana” kunt voelen met de handen en kunt zien met de ogen. Ook leer je het menselijk energie veld te zien.

3) Scannen

Een techniek om het energielichaam te diagnosticeren, waarbij je met de handen het energieveld aftast. Je kunt dan ook waarnemen & valideren hoe het energieveld er voorstaat en een effectieve behandeling doen.

4) Prana Ademhaling

Leer eenvoudige maar zeer krachtige ademtechnieken die je energieniveau in een paar minuten omhoog brengen en je healing-kracht versterken.

5) Tweeling Harten Meditatie

Dit is een meditatie techniek welke een immense hoeveelheid spirituele energie in je systeem brengt, terwijl je bijdraagt aan heling & harmonisering van de aarde. Diepe ontspanning, vrede en gelukgevoelens liggen iedere dag in je handbereik met deze meditatie.

6) Goddelijke Healing & Gebedsgenezing

Je leert hoe healing met behulp van spirituele energie werkt en dit toe te passen om ernstige stoornissen gemakkelijker te behandelen.

7) De Wet van Karma en de Gouden Regel

Principes om te begrijpen hoe je je toekomst kunt creëren en kunt verkrijgen wat je wilt, door gebruik te maken van de Wet van Karma en de Gouden Regel.

8) Karakter ontwikkeling

Leer te begrijpen waarom karakter ontwikkeling zo belangrijk is en hoe je het je kan helpen om een effectievere healer te worden en een beter mens.

9) Afstand Healing

Dit stelt je in staat om je geliefden en dierbaren op afstand over de gehele wereld te behandelen!

10) Zelf Healing

Leer diverse technieken om jezelf te behandelen. Deze kennis stelt je in staat om meer zelfstandig en onafhankelijk je gezondheid te verbeteren en te behouden.

11) Energetische Hygiëne

De technieken die je helpen om je eigen energieniveau goed te houden, terwijl je anderen helpt. Daarnaast kun je jezelf ook beter beschermen tegen ongewilde negatieve energieën en overdracht van zieke/negatieve energie.

12) Behandel diverse ziektebeelden

Zoals o.a. hoofdpijn, rugpijn, buikklachten, allergie, griep, verkoudheid, voorhoofdsholte ontsteking, luchtwegen problematiek, urineweginfecties, suikerziekte, reuma, arthritis, hoge bloeddruk, astma,  schouder klachten en nog veel meer simpele en complexe klachten.

In essentie, je leert niet alleen allerlei klachten te behandelen door prana te gebruiken, maar ook vele (voorheen) geheime technieken, welke je leven zullen transformeren.

Al de principes van Pranic Healing kun je makkelijk toepassen in je dagelijks leven, voor het verkrijgen van een betere gezondheid, harmonisering van je relaties, succes, voorspoed en spiritualiteit.

 

Neem de stap en geef je op voor de eerstvolgende Pranic Healing workshop!