Over Master Choa Kok Sui

Master Choa Kok Sui: Grondlegger Pranic Healing

MasterChoa
Master Choa Kok Sui is een Chinees-Fillipijnse wetenschapper en chemisch ingenieur en de grondlegger van het hedendaagse Pranic Healing systeem en Arhatic Yoga.

Pranic Healing is ontstaan door meer dan 20 jaar onderzoek, experimenten en helderziende waarneming samen met zijn leraar en collega’s. Master Choa Kok Sui heeft bij dit onderzoek o.a. allerlei vormen van healing, meditatie, yoga, chi kung, tai chi, sjamanisme en reiki bestudeerd om zo tot een essentie en synthese van energie healing te komen. Hierdoor heeft hij van de kunst van healing ook een wetenschap gemaakt, die voor iedereen toegankelijk is.

Zijn visie hierbij was dat als iedereen toegang had tot Pranic Healing, dat het fysiek en psychologisch lijden van mensen immens zou verminderen en de wereld een betere plek voor iedereen zou maken. Pranic Healing wordt al succesvol toegepast in diverse ziekenhuizen, scholen & universiteiten in o.a. Amerika, India en de Filippijnen en is al beschikbaar in meer dan 105 landen.

Master Choa Kok Sui heeft het  “Institute for Inner Studies” en “The World Pranic Healing Foundation, Inc.” opgezet en heeft meer dan 20 boeken geschreven over Pranic Healing en spiritualiteit, voor hij op 19 maart 2007 permanent zijn lichaam verliet. Zijn workshops worden over de gehele wereld gegeven en zijn boeken zijn in meer dan 40 talen vertaald.