Over Janet Boone

Janet BooneIk ben Janet Boone, eigenaar en oprichter van Pranalife.

Sinds 2012 ben ik Pranic Healer en vanaf 1 maart 2014 gelicenseerd Pranic Healing Trainer.

Vanaf de eerste kennismaking met Pranic Healing was ik meteen smoorverliefd.

Na mijn studie heb ik als controlerend accountant en financieel manager gewerkt. Hoewel ik in 10 jaar hier heel veel ervaring in opgedaan heb, bracht het mij geen voldoening. In mijn zoektocht naar zingeving ben ik Pranic Healing tegen gekomen. In eerste instantie om mijzelf te helpen om met name met stress en spanning om te gaan. Maar al snel ondervond ik hoe geweldig het is anderen ook te kunnen helpen. Vooral mijn gezin, vrienden en familie. Ik werd steeds actiever en begon ook evenementen te organiseren. De volgende stap was zelf de training geven. Ook deze droom is in 2014 werkelijkheid geworden.

Voor de website van Janet Boone www.pranalife.nl