Ervaringen

Veel geleerd in de workshop

Ik wilde je graag nog even bedanken voor afgelopen weekend. Ik heb het echt als een verrijking ervaren en heb heel veel geleerd waardoor ik anderen kan gaan helpen en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik ga over twee weken aan de slag in combinatie met de astrum stargate en hopelijk ben ik in september klaar voor de gevorderden cursus. Ik ben diep onder de indruk van de methode, helemaal omdat ik in twee dagen meer heb geleerd dan in de twee jaar dat ik aan de HGU heb gestudeerd :-). In ieder geval bedankt voor je toewijding, inzet en aanwezigheid op deze planeet ūüôā

Liefs
Anna


Instant genezing van een snijwond, feit of fictie?

Voor mij is deze bijzondere techniek om een verse wond (in mijn geval een snee in mijn vinger van mijn zeer scherpe vleesmes) bijna ogenblikkelijk te helen zeker bewezen! Bij het voorbereiden van het eten heb ik mij in mijn duim gesneden. Alex heeft deze snee in ongeveer 7 minuten weten te ‘sluiten’. Na de healing was de snee dicht… natuurlijk moest ik nog wel voorzichtig doen, maar de volgende dag was hij echt goed dicht gegroeid, een resultaat waar mijn lichaan normaal gesproken dagen over zou hebben gedaan.”

Janet Boone


Synthese van vele stromingen

Al vele jaren ben ik bezig met energiewerk. Op een bepaald moment kwam ik de Pranic Healing tegen. Met het volgen van de Pranic Healing basiscursus had ik het gevoel dat heel veel kennis die ik in andere cursussen had opgedaan in deze cursus bijeen kwamen. Pranic healing kun je wat dat betreft zien als een synthese van vele stromingen.

Wat mij aanspreekt is dat het een goed onderbouwd systeem is, het lijkt simpel maar het is gedegen opgebouwd. Bij het geven van een healing werk je met protocollen, hiermee worden de healings¬† meer toetsbaar. Wat dat betreft is het een stroming die zowel toegankelijk is voor spiritueel ge√Įnteresseerde mensen maar ook voor mensen die een meer wetenschappelijk manier van denken of kijken naar de wereld hebben.

Pranic healing biedt behalve een methode van healing ook een visie op de wereld die mensen in meer of mindere mate een verdieping in hun leven kan geven. Wat ik daarnaast ook mooi vind is aan dit systeem is dat het je aanmoedigt kritisch na te denken over hetgeen je krijgt aangeboden. Hoe ik Pranic Healing ervaar is het een systeem wat heel veel tools en handreikingen biedt om zowel jezelf als anderen goed te kunnen helpen.”

Drs Caroline van Menk

Coach, Aurareader, Pranic Healer
www.carolinevanmenk.nl


Pranic Healing

Dit was voor mij weer een nieuwe uitdaging, toen ik de Pranic Healing work shop bij Alex te Paske volgde.

Heb dit weekend veel geleerd over de inhoud van pranic healing, hoe je iemand kan behandelen, maar ook een stukje persoonlijke groei. Ik heb diverse keren een behandeling van Alex ontvangen, voelde me daarna rustiger in mijn hoofd en veel meer lichamelijke energie.

Tevens volg ik zeer graag de lessen van de ‘Twin heart meditatie’ deze meditatie geeft mij zeer veel positieve energie. Maar ook een gevoel van dankbaarheid voor ons leven op deze aarde. Zeker de meditaties op de dag van de volle maan¬†zijn zeer intens.

In een liefdevolle warme sfeer is het altijd fijn om je batterij weer even op te laden door middel van een behandeling van Alex of door de meditatielessen te volgen.”

Warme Groet,

H.


Begeleiding door Alex

Alex motiveerde en ondersteunde me in mijn persoonlijke ontwikkeling mbv regelmatige healing en gesprekken. In gesprekken vertelde hij me wat ik op dat moment nodig had. Zo maakte ik verbazend snel stappen vooruit.

Ervaring: Zeer vermoeid lag ik op de bank. Na een korte healing stond ik energiek op en heb ik in huis schoongemaakt en daarna een verjaardag gevierd.

Resultaat: zelfstandiger, meer zelfvertrouwen, verbeterde communicatie, liefdevoller en vriendelijker naar mezelf en anderen.

Ik ben Alex erg dankbaar voor zijn begeleiding, inzet, enthousiasme, warmte en zorgzaamheid.

A.


Stukje lichter

Alex heeft een luisterend oor en kan zich goed inleven in anderen.
Dit zorgt ervoor dat je je begrepen voelt en serieus genomen.
Als Alex een healing voor me doet, voel ik me altijd een stukje
lichter.

Drs Merel Koomen
Psycholoog & toekomstbeeld coach
www.toekomstbeeld.net


Pranic Healing

Sinds ik de Basic Pranic Healing workshop heb gevolgd behandel ik mensen regelmatig met resultaat. Ik heb bijvoorbeeld mijn moeder veelvuldig behandeld voor haar overgang, vermoeidheid en spierpijn klachten. Ze voelde zich na de behandeling stukken beter en ik leer van de ervaring waardoor ik mensen zoals mijn moeder nog beter kan helpen. Ik heb mezelf ook behandeld voor een verscheidenheid aan kwaaltjes en belemmeringen. Deze zelf healings hebben er toe geleid dat ik meer energie heb en een stuk bewuster ben geworden van wat er met mijn lichaam gebeurt. Een goed voorbeeld: Ik raakte verbrand op mijn arm doordat de zon scherp scheen. Ik heb mezelf er meteen voor behandeld en per direct verdween de verbranding. Mijn oplettendheid aan waar ik mijn lichaam blootstel is tevens  toegenomen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Met deze nieuwe set van energetische handvaten waar ik in mijn ervaring veel goeds mee doe is mijn gevoel voor eigenwaarde gegroeid.  Eveneens mijn doelgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Mijn bedrijvigheid in het beoefenen van Pranic Healing in de loop der tijd is niet alleen te danken aan mijn eigen inzet.  Alex te Paske, mijn docent van de Basic Pranic Healing workshop en toegewijd Pranic Healer in het algemeen heeft mij veel steun verleend. Hij heeft consequent contact met me onderhouden na afloop van de workshop en mij op verschillende manieren geassisteerd. Hij heeft mij regelmatig geadviseerd en geduldig antwoord gegeven op vragen die ik tegenkwam tijdens mijn beoefening. Hij herinnerde me er ook regelmatig aan dat Pranic Healing een hele positieve bezigheid is door mij aan te steken met zijn vrolijkheid en enthousiasme.

S.


Fijne Energie

Alex heeft een hele fijne energie en tunede mooi op mij in. Hij heeft veel rake observeringen gemaakt en me veel moois meegegeven aan energie en aan tips. advies. Hij heeft zelf een hele fijne meditatie ingesproken en die stuurde hij me nog na als kadootje, ik heb er nog steeds veel aan. Persoonlijke aanpak, vriendelijk, humor, ‘gezellig’. Een aanrader!
Angela van Maurik

———————————————————————————————————

Snelle stappen vooruit

Alex motiveerde en ondersteunde me in mijn persoonlijke ontwikkeling mbv regelmatige healing en gesprekken. In gesprekken vertelde hij me wat ik op dat moment nodig had. Zo maakte ik verbazend snel stappen vooruit. Ervaring: Zeer vermoeid lag ik op de bank. Na een korte healing stond ik energiek op en heb ik in huis schoongemaakt en daarna een verjaardag gevierd. Resultaat: zelfstandiger, meer zelfvertrouwen, verbeterde communicatie, liefdevoller en vriendelijker naar mezelf en anderen. Ik ben Alex erg dankbaar voor zijn begeleiding, inzet, enthousiasme, warmte en zorgzaamheid.
Annelies

——————————————————————————————————-

Grateful

I am so grateful to Alex te Paske for offering Pranic Healing for me and guiding me with the Divine Invocation for blessings, and teaching me breathing exercises. He has listened and been there for me as I work through releasing everything that is not for my highest good. I am so grateful. With love, Debbie Berger
Debbie Berger

——————————————————————————————————-

Goed presteren als ondernemer

Alex heeft mij diverse malen zeer effectief geholpen om mijn energiepijl te balanceren zodat ik als ondernemer goed kan blijven presteren. Naast vakkundig energiewerker is Alex lekker laagdrempelig in het contact en denkt met je mee. Hij houdt ook na de behandeling contact met je of het goed met je gaat. Zeker aan te bevelen!
M.

——————————————————————————————————–

Betrokken en erg effectief

Heel laagdrempelige manier om in contact te komen met pranic healing. Wegens rugklachten niet zo mobiel. Gesprek met Alex, zijn suggesties en de healing waren open, betrokken en erg effectief. Een face-to-face gesprek is ook al afgesproken!
Anoniem

——————————————————————————————————–

Hartritme stoornis verholpen

Alex te Paske is een fantastische leraar met een grote deskundigheid om de leerstof aan zijn leerlingen goed, duidelijk en op een leuke manier aan te bieden. Ik ben ontzettend dankbaar dat Alex mijn leraar was tijdens mijn Basic Pranic Healing training. Dankzij Alex heb ik mijn inspiratie en passie voor Pranic Healing gevonden en ben ik nu aan een mooie spirituele reis begonnen. Dankjewel Alex voor dit geschenk. Alex is ook een zeer ervaren Healer. Enige weken geleden was het energieniveau in mijn lichaam door omstandigheden enorm gedaald met het gevolg dat ik hartritmestoornis kreeg, op dat moment heb ik Alex benaderd en gevraagd of hij een afstand Healing kon geven. Het resultaat was geweldig mijn hartritmestoornis verminderde gelijk tijdens de Healing en later op de avond ben ik rustig in een diepe slaap gevallen.
H.

——————————————————————————————————–

Heling van emoties

In de periode dat ik met Alex contact zocht om mij op afstand te helpen had ik veel negatieve emoties op dat moment. Alex heeft er voor gezorgd, door middel van afstandshealing, dat ik weer kon ‘ademen’. Niet alleen de afstandshealing heeft daarbij geholpen, maar ook een stuk bewustwording hoe het zover heeft kunnen komen dat ik blokkeer. In mijn emoties, in mijn gedachten, in mijn handelen. De tips die ik heb meegekregen, maar ook de verlichting van de healing hebben mij weer een stuk liefdevoller in het leven gezet. Ik heb veel kracht en een warme energie mogen ervaren tijdens de behandeling. De combinatie van de healing met de achtergrond informatie wat er in mijn lichaam en met mijn geest gebeurt als ik weer soortgelijke emoties ervaar zijn voor mij een eye-opener geweest. Kortom, van mijn kant niets dan lof over het resultaat, de effectiviteit en de begeleiding van Alex tijdens mijn behandeling!
K.

——————————————————————————————————–

Rugpijn weg

Het was heerlijk om van Alex een healing te ontvangen. ik voelde direct dat mijn zonnevlecht actief begon te worden. ik werd ook energieker en kon goed mijn dag door ūüôā Rugpijn is bijna weg, die zit er al jaren. dus gaat de goede kant op
Eliane Gutman

———————————————————————————————————