Over Alex te Paske

Graag wil ik mezelf voorstellen: Alex te Paske, Teamcoach, Sociaal Psycholoog (BSc) achtergrond, Pranic Healing therapeut, gelicenseerd Pranic Healing & Superbrain Yoga trainer in Nederland en eigenaar Healing Miracles. Om mij persoonlijk te spreken, stuur mij hier een bericht.

Pranic Healing

Mijn reis in Pranic Healing begon in 2004. Ik was zelf in 1994 begonnen met reiki, massage en diverse spirituele ontwikkelingstrainingen. Pranic Healing combineerde het wetenschappelijke en het mystieke in 1 systeem. Het was voor mij een synthese van wat ik door de jaren heen had geleerd.

Na mijn eerste workshop paste ik Pranic Healing toe eerst met simpele dingen, zoals een vriend met verkoudheid, een hand met RSI klachten, maar ook bij een mevrouw om haar te ondersteunen met haar chemokuur. Mooie resultaten hierbij, maar bovenal was ik zelf verbaasd dat ik dat opeens kon! Mijn nieuwsgierigheid was gewekt.

Ik ontmoette Master Choa Kok Sui, de grondlegger van Pranic Healing, in 2005 in Duitsland, als docent bij de Arhatic Yoga. Dit heeft een diepe indruk op mij gemaakt.

De jaren erna deed ik alle workshops die werden aangeboden en reisde ik naar verschillende landen om trainingen te volgen. Ik besloot ook de opleiding te doen voor gelicenseerd Pranic Healing trainer. Zo kon ik doorgeven wat mij zo geholpen had. in 2011 begon ik met mijn bedrijf hierin.

Ik nodig je hierbij van harte uit om het “wonder’ van Pranic Healing te ervaren en een stukje mee te lopen met me in deze bijzondere reis.

Opleidingen en Trainingen

Hier, in het kort, een overzicht welke trainingen van Pranic Healing ik gevolgd heb in de afgelopen jaren in Nederland, India en in andere landen.

 • Basis Pranic Healing, Gevorderde Pranic Healing, Pranic Psychotherapy en Crystal Pranic Healing
 • Achieving Oneness with the Higher Soul workshop, Arhatic Yoga voorbereidings workshop, Arhatic Yoga.
 • Kriyashakti, Superbrain Yoga, Psychic Self Defense, Higher Clairvoyance en Pranic Feng Shui
 • Docentenopleiding bij Life is Good! (nu Pranic Healing Nederland & België )
 • Diverse Arhatic Yoga retreats in Nederland en India

Ook heb ik een Bachelor Sociale Psychologie aan de UvA behaald en diverse trainingen en workshops gevolgd door de jaren:

 • Usui Reiki 1 & 2
 • Tera Mai Reiki 1,2 en 3
 • Intuïtieve ontwikkelings trainingen
 • Diverse massage trainingen
 • SKHM
 • Esoterische Genezing en Raja Yoga opleiding bij Frank de Boer
 • Diverse communicatietrainingen

Met dank aan Paige McFall voor de foto’s – www.paige-mcfall.com