Twee Harten Meditatie

Twee Harten Meditatie

twinhearts meditation

De Twee Harten Meditatie (engels: Twin Hearts Meditation) is een schitterende meditatie om in korte tijd stress, somberheid en negativiteit los te laten en om te zetten in blijdschap, geluk en innerlijke vrede.

De Twee Harten meditatie maakt gebruik van het hart chakra en kruin chakra om ieder mens en wezen liefdevolle energie op te sturen. Hierbij maken we o.a. gebruik van het gebed van St Franciscus van Assisi. Na het zegenen, mediteren we op de mantra “OM”, een schitterend licht en de innerlijke stilte die dan ontstaat.

De meditatie is zelf gedaan in 20 minuten per dag, dus past goed in het veelal drukke bestaan. Wil je wat meer zien van mensen die de Twee Harten meditatie regelmatig beoefend hebben? Kijk dan hier op www.pranichealing.nl.

Regelmatig de Twee Harten mediatie doen heeft de volgende voordelen:

  • Diepe ontspanning en innerlijke vrede
  • Verbeterde lichamelijke en geestelijke gezondheid
  • Verhoogde productiviteit en meer mentale energie
  • Sterk verbeterd leervermogen, ideaal voor studenten
  • Sterkere intuïtie
  • Veilig versnelde spirituele en persoonlijke ontwikkeling
  • Groter energieveld (aura) en energiecentra’s (chakra’s), hierdoor  heb je de energie om je doelen en dromen te verwezenlijken

Healing Miracles organiseert regelmatig in Amsterdam, Leiden, Assen, Alkmaar, Badhoevedorp en op meer locaties regelmatig Twee Harten Meditaties met ook hierna een mogelijkheid om Pranic Healing te ervaren. Ook kun je een Twee Harten meditatie avond aanvragen, door het gehele land, bij 4 of meer personen. Je kunt zo onder goede begeleiding deze krachtige meditatie oppakken en daarna thuis beoefenen. Ook is de meditatie op cd te verkrijgen.

In de Pranic Healing workshop leer je ook de Twee Harten meditatie. Voor actuele data, kijk bij de agenda.