Over Annelies Vloon

Pranic Healing OrganisatorAnnelies Vloon

In mijn studententijd ben ik in aanraking gekomen met Hatha Yoga. Het had iets wat ik niet in woorden uit kon drukken, en bleef naar de lessen gaan. Voor mijn werk ben ik naar Leiden verhuisd en daar heb ik de Yoga weer opgezocht.
Vanaf 2006 geef ik Hatha Yoga les en een jaar later ben ik de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven gaan volgen. Er ging een wereld voor me open. Dus dit is yoga!

In 2008 kwam ik Pranic Healing, ontwikkeld door Master Choa Kok Sui tegen. Deze methode maakt gebruik van prana of levensenergie om het gehele lichaam te laten herstellen van allerlei klachten. Het fascineert me welke effecten een Pranic Healing behandeling, de Twee Harten Meditatie en de beoefening van Arhatic Yoga kunnen hebben. Zo ben ik met een wetenschappelijke achtergrond naar een sociale functie overgestapt, omdat ik graag met mensen wilde werken.

Nu ben ik pranic healing organisator vooral actief in Leiden en omgeving. Ik organiseer diverse Pranic Healing workshops, meditatieavonden, introducties en geef ik Pranic Healing behandelingen. Kijk op onze agenda voor de actuele data.

Annelies Vloon – Hatha Yoga docente en Pranic Healer – 06-15521555 – annelies@pranayourlife.nl

Website: Www.pranayourlife.nl.

Hatha Yoga opleiding Saswitha: www.yoga-saswitha.nl